Om Jysk Serviceudlejning | Inspiration | Lejebetingelser | Sortiment | Bestilling | Samarbejdspartnere | Kontakt

Lejeperiode
Af praktiske årsager er udlejningsperioden sat til 2-3 dage, dog er reglen, at varer der skal bruges i weekenden, afhentes torsdag/fredag og tilbage leveres mandag. I højsæsonen kan lejeperioden dog være kortere. Hvis ikke andet er aftalt, betragtes det lejede som udlejet i hele den periode, det beror hos kunden. Hvis udlejer ikke modtager det lejede materiale retur rettidig, kan ekstra leje opkræves.

Lejers ansvar
Lejer modtager det lejede i god og forsvarlig stand, og er forpligtet til ved lejemålets ophør at aflevere det i samme stand som ved modtagelsen. Eventuelle reklamationer skal, ske omgående og før servicet tages i brug. Uden for telefontid indtales besked på telefonsvarer. I modsat fald betragtes leveringen som fejlfri.
Det lejede skal opbevares tørt og forsvarligt (inkl. emballage). Evt. manglende eller ødelagte varer afregnes efterfølgende. Manglende eller beskadiget service erstattes af lejeren til gældende dagspris. Hvis ikke andet er aftalt skal alt service tilbageleveres rengjorte i den emballage, det blev leveret i. Lejer er selv ansvarlig for skade sket, som følge af brugen af det lejede materiel.

Betaling
Er netto kontant ved modtagelse af den udlejede service, hvis andet ikke er aftalt.

Opvask
Servicet returneres i rengjort stand. Glas skal altid vaskes af i hånden. Glassende SKAL tørres med et hviskestykke, så de er helt tørre for vand, da der ellers kommer kalkpletter og render på glassene. Tjek ALTID glassene for pletter op mod lyset, da det kan være svært at se kalkpletter i dårligt lys. Ikke/utilstrækkeligt rengjort service vil blive opvasket for lejers regning

Duge
Duge og stofservietter leveres nyvaskede og rullede, direkte fra et proffesionelt damvaskeri. Det betyder at De altid kan være sikker på at kvaliteten er iorden. Efter de har brugt det lejede dækketøj, returneres det i brugt stand. Der tages et vaskegebyr på 62,50 kr pr. ordre med duge eller stofservietter.

Stole og borde
Stole og borde må ikke anvendes på græsplæne. Der skal hårdt gulv under.

Transport og afhentning
Transportens pris afhænger af afstand. Servicet leveres max. 20 m fra bil i jordplan, med mindre andet er aftalt på ordrebekræftelse. Op og nedbæring skal aftales på forhånd. Afhentning og returnering af lejer selv skal ske i lukket vogn/trailer, og er for lejers egen risiko.

Ændringer og annulleringer af bestilling
Ændringer bedes foretaget i god tid og senest 8 dage før leveringsdagen. Ændringer sker under forbehold for disponible varer. Hvis en ordre annulleres senere end 8 dage før arrangementet er Jysk Serviceudlejning berettiget til at opkræve 50% af lejesummen, da servicet ellers kunne være udlejet til anden side.

Ekspeditionsgebyr
Der tages et ekspeditionsgebyr på 62,50 kr, for alle ordre.

Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden


Jysk Serviceudlejning © 2015 • Århus Tlf. 30256647